dijous, 24 de novembre del 2016

Petits "teatrerus"

Alguns de vosaltres ja em coneixeu i sabeu la meva relació amb les arts escèniques. Pels que encara no em coneixeu, només dir-vos que, des de fa uns anys, em dedico a donar classes de teatre entre altres activitats.

Per això he pensat que seria una bona idea compartir amb vosaltres alguns dels espectacles que he vist i que són molt adequats per els més menuts de casa.

Espero que els disfruteu!

La companyia la petita malumaluga (http://www.lapetita.cat/) ens presenten un espectacle visual i de dansa molt interessant:



Les 2princesesbarbudes (http://www.2princesesbarbudes.org/) es dediquen a fer concerts per a nadons amb instruments de joguina. Diuen que són per nadons, però sincerament, els pots disfrutar tinguis l'edat que tinguis!


Aprofitant la noves tecnologies, us vull ensenyar la feina que fan a Imaginart (http://www.imaginart.cat/) . Com ells es defineixen, fan projectes escènics singulars. Crec que valen molt la pena i són fantàstics per deixar que els més menuts experimentin en directe amb el material que ens ofereixen.



I per acabar us deixo amb la Mònica Torra (http://www.monicatorra.com/) i el seu trenet menut. La Mònica és conta contes i companya de professió! Aquest conte del trenet menut el varem treballar juntes, ella amb la narració i jo amb la posada en escena...espero que us agradi!

https://vimeo.com/148658069



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada